Falu végin bádog Isten, a KENUSNAK párja nincsen! (az k…isten!)

(szerkesztett verzió)

„Az MTI tudósításából:Az arcok ünnepélyességet sugároznak. Mindenki tudja, hogy valami nagyon fontos fog ma történni. Ipacs László megborotválkozott, kifogástalan fekete öltönyében áll, nem vett a gatyájára rá egy rövid pizsamanadrágot, megfésülködött. Szabó Sándor úr nem tart kiselőadást fennhangon kajakos edzői pályafutásáról. Banai Ádám nem szellent fennhangon. Ökrös Zsolt ma egész nap úgy viselkedik, mintha betöltötte volna a 4. életévét, még nem vette elő a bréjét megmutatni.

„Most pedig fáradjon a mikrofonhoz egy úriember. Ő ezelőtt 10 évvel kisgyermekként egy borongós téli estén úgy határozott, hogy ellátogat a BSE-sporttelepére, hogy beiratkozzon kenuzni. Anyjával ment, és az egyesületben Somogyi „Tax” várta őket futásból megtérve, az állandóan rajta levő nemzeti hosszúujjúban, a taknya-nyála egybefolyt. Ezt a kisfiút ez a látvány sem rettentette el. Azóta sok-sok víz lefolyt a Dunán. Elérte pályája csúcsát. Ez akkor történt, amikor egy emlékezetes Budapesti Diákolimpián a Népsziget tömege előtt megverte Weszl Miklóst, falapáttal, a BSE 66-os kenujával. Tisztelt Hölgyeim és Uraim, fogadják szeretettel Simor Miklós Urat!”

Amíg az eloadó a hátsó sorokból elindul a pulpitushoz, Bozsik Attila szeretetből Balogh „Pityukám” járomcsontjára mért ökölcsapás hallatszik a teremben, amire Banai sem rest, szintén egy gigantikus erejű ütést mér szintén Balogh combjára. Ezalatt Mocsári „Kisjokó” Dávid Banai Eszter belső combját paskolta meg. Mindhárom csattanás egy-egy bátortalan tapsként hangzott az ünnepélytől révült állapotban lévő tömegen, ezért mivel mindenki azt hitte, hogy a másik tapsol, maga is elkezdte ezt a cselekedetet, aminek a következtében Simort őrjöngő tapsvihar fogadja, mire dobogóhoz ért. Szóra emeli ajkát, és emígyen szól:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves BSE-s barátaim!

A paraszt minden vasárnap betereli az akolba a barmát, hogy kipihenje az egész heti fáradalmakat. (…)”

Forrás: http://www.freeweb.hu/bozsikcucu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük