Megnyílt a harmadik fotókiállításom az AKH-ban

Tavaly nyár óta kint voltak a gyerek portréim a könyvtárban, jó sokan láthatták őket ennyi idő alatt. Márciusban viszont egy másik kiállító miatt leszedték őket, és ezzel majdnem egyszerre Balázs Józsi, az AKH oldaláról is jelezte, hogy lenne lehetőség új képeket kirakni. Eljött tehát az idő a harmadik sorozat összeállításához.

Az első kiállításomon ugye koncertfotók voltak, a másodikon gyerek portrék, a kérdés az volt, mi legyen a témája a harmadiknak. Lehetett volna egy újabb koncertfotós kör – lenne miből válogatni, de ez ismét csak snassznak tűnt volna. Amit még egyáltalán fotózni szoktam, azok a kirándulások és utazások, de a sima tájképek szintén unalmasak lettek volna. Az ötlet végül a „Nyár” – ebbe végül is mindenféle téma belefér.

Zsófi a Blue LagoonbanVan benne Olaszország (Lama Monachile és Dórival a tengerben), Barcelona (Sagrada Familia), Bulgária (tengerpart Dórival, illetve a Vasember homokszobor), Málta (Blue Lagoon és delfinek). Van benne B-Cool, egy sziluett fotó a tavalyelőtti tábor végéről – az egy nagyon jó fotós ötlet volt (nem tőlem), csomó gyereknek volt ilyen profilképe annak idején (nem csak az én fotóimból). Plusz egy virág a Füvészkertből, egy tópart a Vácrátóti Arborétumból. Dóri osztálytársa Nóri, ahogy megölel egy lovat (a tavalyi erdei táborban), illetve a sógornőm Nóra, ahogy megcsókol egy békát a Vukos játszótéren tíz évvel ezelőtt (nem lett belőle herceg).

A „Nyár” témába a „nyári este” miatt belefért volna néhány fesztiválos kép is (az EFOTT-ról és Szigetről), viszont a konkrét kinyomtatott képek nem néztek ki jól, ezért azokat végül nem raktam ki.

A képek megtekinthetőek az Albertfalvi Közösségi Házban, ingyen, de csak nyitvatartási időben. Később kirakjuk majd őket a kispesti könyvtárban is, de ennek az időpontja még bizonytalan – talán pont nyárra érkeznek majd el ide is…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük