Knézy Jenő emlékműsorok

Knézy Jenő emlékműsorok voltak a három nagy csatornán. Az RTL előresietett, de meglehetősen ötlettelenül csak az Esti Showderből mutattak részleteket (legalábbis amikortól én néztem). A TV2-n kollégákat és sportvezetőket szólaltattak meg, változó színvonalon (a mélyponton Szívós János megosztotta velünk, nézőkkel az információt, hogy Knézy Jenőnek volt „egy sajátos beköszönése is”).

Végig azt a kabaréjelenetet vártam, amiben Antal Imre és Kudlik Júlia kettéfűrészeli Knézyt. A műsor előtt egy díszletmunkás összeszögelte a dobozokat, így Kudliknak és Antalnak izomból fűrészelnie kellett („Ne feszíts Jenő!” :)). A jelenet végén pedig Knézy Jenő már kimászott a dobozból, a „lába” mégis kilóg a doboz végén, és úgy próbálják visszarugdosni…

Az MTV színvonalas műsorába be is került ez a jelenet Knézy Jenő más fellépéseivel és közvetítéseivel együtt. Ő közvetítette, ahogy olimpiai bajnok lett Kovács Ági, a női kajak négyes, a vizilabda-válogatott, és bemutatták a Ferencváros-Grasshoppers meccs góljait is. Olyan jó ezeket viszontlátni, még a focit is, jó lenne gyakrabban, és nem csak ilyen szomorú alkalomból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük