Szekeres Nóra és Szatmári Péter

Az elmúlt két napban látogatottsági rekordot mért a Statelit, gondoltam, biztos a Népszabadság cikkem miatt, hát igen, nem minden nap olvashat az ember ilyen cikkeket és biztosan sokakat érdekel, ki lehet a szerzőjük.

A keresőtalálatok listájából azonban az is kiderül, hogy a többség Szatmári Péter operatőr után kutat ilyen lelkesen. Évek óta tudtam, hogy van egy ilyen nevű operatőr, például már a Kölyökidőnek is operatőre volt, és mindig érdeklődéssel követtem, hogy ha valaki rákeres a nevünkre, engem vagy a kolléga port.hu-s adatlapját dobja-e ki a Google elsőnek (egy ideje én állok nyerésre).

Úgyhogy évek óta rendszeresen találnak ide látogatók „Szekeres Nóra és Szatmári Péter” után kutatva. Szerényen elkönyveltem, hogy a 2002-es kölyökidős cikkem aratott ilyen sikert, ma viszont a látogatottsági rekord miatt, amit láthatóan neki köszönhetek, vettem a fáradtságot, hogy én is rákeressek a fenti kifejezésre. Mire kiderült, Szatmári Péter operatőr nem csak filmezte a Kölyökidőben, hanem feleségül is vette Szekeres Nórát. Valójában tehát Szekeres Nóra férje után kutat a nép, aki egyébként operatőr és ugyanúgy hívják, mint engem.

Szekeres Nóra az origós chatelés közben

Sok szeretettel üdvözlöm tehát Szekeres Nóra rajongóit, egyben jelezném: rossz helyen járnak, én nem az ő férje vagyok, kérem, hogy keressenek tovább. Magamról csak annyit, hogy nemrég megjelent egy cikkem a Népszabadságban, és ha van egy kis időtök, nézzetek szét azért itt is. Tisztelettel: Szatmári Péter (informatikus)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük