Filmek: Amerikai pite 3, Aladdin

Noémivel megnéztük az Amerikai Pite 3-at, szuper volt, bár az elején féltem, hogy elmegy olyan idióta blődlibe, mint a Taxi 3, de nem, jó volt végig. Érdekes volt az ülésrend, harminc ember volt csak a kétszáz fős teremben, de azok közvetlenül egymás nyakában, a hátsó sorokban középen. Egyébként a természetesnek tekinthető röhögésektől eltekintve csöndes kultúrközönség volt, sok jó ember kis helyen, mintha egy egész osztályt büntibe küldtek volna a tornaterem sarkába.

Utálok minden Hollywood Multiplexet, ennek ellenére a Lurdy-házban voltunk, mert máshol nem játszották délelőtt ezt a filmet. Kicsit javítottak nálam, mert rövid volt a sor, négyszáz forint kedvezményt kaptunk a Multicardra, időben kezdték a filmet és kényelmes volt az ülés.

Ebéd közben és után pedig megnéztük az Aladdint, amit kb. fél éve kaptam kölcsön, és régebben egyszer már belekezdtem, de öt perc után eluntam és inkább valami mást csináltam. Ezúttal úgymond sikerült a végére jutni, csakhogy a harmadánál elaludtam és csak a végére ébredtem fel. Lassan úgy leszek vele, mint Fülöp atya a Legyetek jók, ha tudtokban, ő sem bírta elolvasni Ignác atya intelmeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.