Transformers, rendőri felügyelet alatt

Fegyveres katonák a Transformers című filmbenRégen a Lurdy-házba jártunk moziba, de mióta a Palace megvásárolta őket és megemelték az árakat, átszoktunk a Corvinba. Tegnap mégis a Lurdy-házban néztük meg a Transformerst, de sajnos gáz volt, kész halláskárosodás a sok lövés, ütődés és robbanás, a poénokat pedig egy kezemen meg tudnám számolni.

De nem erről akartam írni, hanem arról, hogy egy egyenruhás rendőr a film feléig ott sétált a székek mellett és szúrós szemmel nézte a közönséget, azt figyelte, nem kameráz-e valaki. A végén megbeszéltük, hogy mindenkit zavart, nem könnyű úgy szórakozni, hogy közben rendőri felügyelet alatt állsz, ráadásul én ültem a sor szélén, és a bunkó sértette a privát szférámat.

A Palace mozik úgy látszik, most ezt látják célravezetőnek a kalózkodás ellen, amihez csak gratulálni lehet. Ha lehúzom a filmet mondjuk innen, a feliratot hozzá innen, ugyanott tartok, valaki szóljon nekik, hogy csak egy idióta kamerázna le egy feliratos filmet, pláne a premier után három nappal. Mostanában a Die Hard 4. volt érdekesebb film, azt szinkronizálták is, a kézikamerás verzió annak rendje és módja szerint le is tölthető, annak a vetítésére biztosan nem jutott rendőr, vagy olyan moziban vették fel, ahol nem zaklatják a fizető vendéget ilyesmivel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük