Évértékelés, 2019.

A gyerekeknek kifejezetten nyugis évük volt. Nagy szerencsénk van a pedagógusaikkal, Zsófi tanítőnői és Dóri óvónői is biztos pontok az életünkben. Jót nyaraltunk a Balatonon, voltunk velük kirándulni, színházban, moziban és koncerteken is, de alapvetően nyugodt és békés évük volt.

Én még 2018 végén az OTP-hez jöttem dolgozni, ahol 2019. február végén kineveztek tesztelési csoportvezetőnek. Évek óta ez akartam lenni, úgyhogy nagyon örültem neki és nagyon szeretem csinálni azóta is. Noéminek a nyáron elege lett a Takarékból, most a rendőrségnél könyvelő, ahol sokkal jobban érzi magát.

Salsa táborban NoémivelEmellett pedig, amennyire harminc és negyven évesen, nyolc órás irodai munka és két gyerek mellett pörögni lehetséges, annyira pörögtünk egész évben. Elkezdtünk kubai salsát táncolni, jártunk salsa órákra, salsa bulikba és salsa táborokba, új barátokat szereztünk és nagyszerűen szórakoztunk. Az Év Fotója is a nyári salsa táborban készült rólunk, ezúton is köszönet érte Pintér Sanyinak!

Fotóztam és/vagy tudósítotam 21 koncertről a zene.hu számára, és szinte mindegyik nagy élmény volt. Vagy mert érdekes fotótéma volt a sztár (Ganxsta Zolee), vagy mert sok sztár együtt még érdekesebb fotótéma (de Angelisék + Terence Hill + Sandokan, Orbán Józsi búcsúkoncert, Dívák Karácsonya stb.), vagy mert egy-egy sztár néha csak nekem pózolt (Király Linda, Késmárki Zsolt). Vagy mert a koncert alatt is salsát táncoltunk Noémivel (Luis Fonsi), vagy mert erős közéleti mondanivalója volt (Koncz Zsuzsa és Bródy János), vagy mert a legnagyobb világsztárok elképesztően profi és hihetetlen show-t mutattak be (Backstreet Boys).

Osztálykirándulni is jártunk, voltunk a gyerekekkel Tatán és Visegrádon, júniusban három napos erdei táborban és voltak egynapos budapesti kimozdulások is. Idén csak kétszer voltunk színházban, mert nagyon gyér a választék, Zsófival láttuk a Mamma mia-t és Noémivel az István, a királyt. Amikor a fentiek egyike sem adódott, akkor mentünk kirándulni vagy moziba – manapság kifejezetten furcsa, ha egy-egy napot végig a lakásban töltünk. Könyvből is kevesebbet olvastam el idén, de mivel abból a kevésből az egyik az 1200 oldalas Atlas Shrugged volt, nem is csoda, hogy másra alig maradt időm…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük