Évértékelés, 2015

Csendes évünk volt, nem történt semmi különös változás. Szerencsére általában egészségesek voltunk mind, csak Dórinak volt mandulaműtétje a nyár elején, ahol kapott egy-egy tubust is a fülébe. Azóta viszont még lázas sem volt – nagyon sokat számít, hogy nem dugul be a füle és nem pang ott a váladék. Sokat hordtuk orvoshoz szegényt a lába miatt is, mert féltünk, hogy az idegrendszere elmaradása miatt kúszik féloldalasan, de szerencsére ezt mára kinőtte, szépen jár, szalad, és az életkori elvárásokat meghaladóan szépen beszél. Zsófi pedig kinőtte az állandó betegségek időszakát, és nem volt beteg idén szinte egyáltalán.

Nem volt idén se esküvő, se temetés.

Utazni sem tudtunk sokat, mert Dórival nem merünk hosszabb utat vagy távolabbi úticélt bevállalni. De két hétig voltak a lányok Bujon, aztán a Mátrában voltunk pár napig, végül Velencén, egyébként itthonról jártunk el ide-oda, például moziba, állatkertbe, családi programokra.

68 könyvet olvastam el, ebből 17-et angolul. A legjobb a Trónok harca volt, aztán A marsi, a House of cards-trilógia, valamint Andre Agassi és Margaret Thatcher önéletrajza. A mozifilmekre nem nagyon emlékszem, de A marsi filmben is jó volt, és a múlt héten a Star Wars is… Sorozatokra sajnos abszolút nem volt időnk, tavasszal az Éden Hotelt néztük meg, az is komoly szervezést igényelt a két kiscsaj mellett, és ráadásul rossz is volt.

Célkitűzések

Lefogytam 16 kilót, ennél nagyobb sikert nem is remélhettem, és statisztikailag is volt 120 olyan napom az évben, amikor betartottam az update előírásait (100 volt a cél). Sportolni viszont nem sikerült többet, nem hogy hetente kétszer, de egyszer se nagyon (100 volt a cél, 48 jött össze). Futottam 145 kilométert, de ez még a tavalyelőtti 162-nél is kevesebb.

Jövőre három célt tűztem ki, az első természetesen az Update és a fogyás folytatása. A második a futás, a cél legyen egy kerek szám: 200 kilométer. A harmadik pedig, hogy angolul tudok és szeretek is olvasni, de még sokkal lassabban és nehezebben megy, mint magyarul. Ennek érdekében idén kizárólag angolul fogok könyveket olvasni. A magyar könyveket pedig felírom egy listára, és majd 2017-ben bepótolom őket. Tehát:

  • folytatni az Update életmódot és fogyni még 10 kilót
  • futni 200 kilométert
  • csak angolul olvasni könyveket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük