Könyvkritikák a Filmtekercsen

Mindig is szerettem könyvekről írni, aki régebben olvassa a blogomat, annak ez nyilvánvaló, és szerettem volna professzionálisabbá tenni, illetve valamiféle mederbe terelni ezt a hobbimat. Az alkalmat Balu szolgáltatta, aki egy ideje munkatársa a Filmtekercs nevű portálnak, rendszeresen ír nekik filmkritikákat, illetve DVD- és filmzene-kritikákat is. Maga a portál – amennyire én most látom – lelkes fiatalok közössége, akik megbízható és viszonylag magas szinten írnak kritikákat, elsősorban filmekről. Pénz egyáltalán nincs a projektben. És van könyves rovat is, én azt néztem ki magamnak, és Balu szíves segítségével kapcsolatba is kerültem a rovatvezető lánnyal.

Ma meg is jelent az első cikkem, a Bud Spencer-önéletrajzról szóló itteni, személyes hangvételű bejegyzésemet írtam át újságcikk-jellegűre. A lényege természetesen mindkét írásnak ugyanaz, de mivel a cikket alaposabban kidolgoztam, a blogbejegyzést lecseréltem a megjelent cikkre.

Legközelebb, ha minden jól megy, a Szellemíró könyvváltozatáról fogok írni, Philip K. Dick is szóba került, aztán majd meglátjuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük