Digi ismét: az internet hiánya

Talán egy hónap is eltelt már, hogy nem volt panaszom a Digi Kábelre, de csak mert kivárták a megfelelő pillanatot! December 31-én egy óra körül értünk haza, előttünk állt az öt napos ünnep és hétvége, tehát sokat vagyunk itthon, az üzletek zárva, az alternatív szolgáltatók elérhetetlenek. Na, akkor szűnt meg az internet.

A Diginél éjjel-nappal van ügyfélszolgálat, felhívtam őket és első lépésként végigjátszottuk a Kapcsolat Létrehozása Varázsló játékot, bár ha egy csatlakozási lehetőség nem működik, nem tudom, egy másik ugyanolyan mitől lenne jó. Közölte, hogy megpróbálják a központból elérni a földszinti switchet, ez a második lépés, de kategorikusan visszautasította, hogy ennek eredményéről engem is értesítsenek (másnap egy kifejezetten paraszt ügyintéző nagy nehezen, kettő kattintással kiderítette hogy nem jártak sikerrel). Tehát kijönnek a szerelők és kijavítják – majd hétfőn.

Ma viszont, pénteken délelőtt 11 óra felé indulok lefelé a közértbe, és látom, hogy egy jellegzetes sötétkék kabátos (DIGI feliratos) fazon telefonál a földszinten. Megszólítottam, közölte, hogy a hiba elhárítva. Szaladtam vissza a harmadikra, tényleg.

Megjegyezném, hogy három évig voltunk a UPC ügyfelei, ezalatt többször is volt néhány óráig szolgáltatás-kimaradás, de soha, egyszer sem romlott el eszközük úgy, hogy ahhoz egy szerelőnek személyesen kelljen kijönnie. De legalább nem kellett hétfőig várni rájuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük