Fool Moon hírek

Okos srácok, információ-technológiával is el vannak eresztve, jól is néz ki, amit kiadnak a kezük közül, csak hát az internetes megjelenésnek nem a dizájn, hanem az információ a lényege. Így például a honlapjukról nem derül ki, hogy saját kiadásban, de megjelent a második nagylemezük, rajta például a Ghostbusters és a Jesus, he knows me a cappella feldolgozásával. Az sem derült ki a honlapról, hogy felléptek a Szombat esti láz elején, ami akár utólag is megtekinthető az RTL honlapján.

Az viszont a honlapjukról is kiderült, hogy tegnap felléptek a Művészetek Palotájában, ezt személyesen is volt szerencsénk látni. Karácsonyi ének volt a műsor címe és négy a cappella együttes lépett fel: az osztrák Velvet Voices jellegtelen volt, a vicces nevű Unicum Laude unalmas. A Four Fathers viszont állati jó volt, vicces, ötletekkel teli, legalább olyan jó, mint a Fool Moon, csak amíg a Fool Moon a szokásos műsort hozta, a Four Fathers nekünk Noémivel új volt.

Végül, de nem utolsósorban elkészült a Fool Moon együttes első videóklipje, a Márkkal közös Szeret-e más című dalból. A szám tetszik, a klip viszont elég fura, hat férfi kérdezi egymástól a karácsonyfa és egy zongora körül, hogy szereti-e valaki más is. Félreértés ne essék, nekem  semmi kifogásom az ellen, hogy hat férfi szeresse egymást, ebben a konkrét esetben viszont talán szerencsésebb lett volna néhány modell lányt, barátnőt, menyasszonyt, feleséget is odaültetni a zongora köré. Gergő szólója viszont nyerő (2:05-nél):

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük