Digi folytatás + T-Home

A Digitől az internet ügyében a megbeszélt időben kijött két szerelő. A folyosó-lakás viszonylatban sikerrel is jártak, igaz, a lakás teljes hosszában nagy gonddal megőrzött szürke kábelt a szerelő egy nyisszantással megszüntette, de több is veszett Mohácsnál. Mondták, hogy még egy switchbe be kell dugni egy kábelt és készen is vannak, csakhogy ehhez be kellett volna jutniuk a földszinti közös műszaki helységbe (ahol a switch van). Ennek a kulcsát azonban az egyik szomszédasszony őrzi, aki persze nem volt otthon, ezért megígérték, hogy másnap délelőtt kijönnek és elintézik, én már ehhez nem fogok kelleni. Most szombat este van, ezeket a sorokat már ebben a lakásban írom (ezeket a sorokat már ebben a lakásban írom!) egy szövegszerkesztőbe, na ki mit gondol, van itt internet?

T-Home telefon

Osztottunk-szoroztunk és az jött ki, hogy a telefonálási igényeinknek a T-Home Favorit díjcsomagja felel meg leginkább, úgyhogy felhívtam őket az aktuális négyjegyű telefonszámukon. Elnavigáltam a menü megfelelő pontjára, majd 40, azaz NEGYVEN percig hallgattam zenét a telefonon, időnként azt is megtudva, hogy a hívásom fontos számukra, ezért kérik szíves türelmemet. Tudtam, hogy amikor ugyanezt a Matávot még Axelerónak hívták, akkor még gyakran 30-40 percig is váratták az ügyfeleiket, de nem gondoltam, hogy ez még 2008-ban is így van. Negyven perc után leraktam a telefont anélkül, hogy sikerült volna az ügyfelükké válni.

Este fél tízkor próbálkoztam ismét, amikor röpke 10-12 perc után már kapcsoltak is egy ügyfélszolgálatost. Akit rögtön el is küldtem melegebb éghajlatra a várakozási idő miatt, majd kiderült, hogy a nekünk megfelelő csomag havidíja nyolcszáz forinttal több, mint amennyit nagy betűkkel kiírtak a honlapjukra. Leraktam. Végül higgadtan újrahívtam őket harmadszor is, mert nyolcszáz forinttal többért is olcsóbbak, mint a Digi TV vagy a T-Home + Invitel kombináció.

Nem gondoltam, hogy ebben a blogban valaha pozitív kontextusban írok majd a UPC-ről, de őket soha nem volt probléma elérni, és ami még érdekes különbség, hogy az azonosításomra mindkét cég bekért személyes adatokat – plusz a T-Home egy ötjegyű kódot is. Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de annyira szokatlan öt számjegyet megjegyezni, amikor minden létező PIN-kód négyjegyű, kíváncsi lennék, ezt ott melyik okos találta ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük