Kenus sikerek a világbajnokságon

Balázs Peti tizenegy évesen került a KSI-s csapatunkba, azaz jóval fiatalabb volt nálunk, de gyorsan beilleszkedett a haverjával együtt. Egyest és párost is mentek, gondolom nyertek is ezt-azt, de bevallom, nem nagyon figyeltem oda az eredményeikre. Peti most kétszeres világbajnok lett négyesben, ráadásul zseniális fotót készítettek róluk a befutó után, Peti a hajóban az első, aki fekszik és ujjong, miközben a többiek még a halálukon vannak:

Balázs Petiék világbajnok kenu négyese

Kolonics György kétszeres olimpiai bajnok, tizenvalahányszoros világbajnok, a kenuzásába nem szólnék bele – blogot írni viszont úgy kellene, hogy rendszeresen új bejegyzéseket tesz közzé, nem pedig abbahagyja három után. Ráadásul amit abban a háromban írt, még vicces is, például amikor Kozmann szimpatizánsai írtak kommenteket, így reagált:

A „Kozi”- féle rajongóknak annyit üzenek, igazuk van. Nem is tudom, mivel érdemeltem Őt ki. Brilliáns ember, segítőkész partner és még eveznem sem kell mögötte a hajóban. Megold mindent. Remélem fel tudok majd nőni hozzá, ezért küzdök nap, mint nap. Mivel nekünk nem kellett Szegeden válogatózni, ezért ma reggel is vele edzhettem. Fantasztikus volt!!!

Róluk is van kép, szintén a világbajnokság megnyerése után.

Kolonics György, Kozmann György a világbajnokság megnyerése után

Végül Vajda Attila, akiről annyit tudok, hogy állítólag értelmesen tud nyilatkozni. Vegyük észre, hogy jövőre olimpia, és ő most az egyik olimpiai szám világ- és Európa-bajnoka. Valamint vegyük észre Garfieldot is a hajója elején…

Vajda Attila világbajnok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük