Aquaréna, Mogyoród, Zanzibarral

Ma megvolt az idei első strandolás és az első leégés. A mogyoródi Aquarénában voltunk négyesben és csúszdáztunk orrba-szájba. Kitaláltuk, hogy egy csúszás kb. száz forintot ér, tehát ahhoz, hogy a horribilis, 4200 forintos belépti díjat behozzuk rajtuk, 42-szer kell lecsúszni. Végül 35-ig jutottam, de a végére már szédültem a sok pörgéstől és csapódástól. Minden csúszdán lecsúsztunk legalább kétszer, a legveszélyesebb a polifoamos csúszda volt, mert az óriási sebesség miatt a végén nagyon durva a vízbe csapódás, megütöttem a nyakam és a mellem is. A legviccesebbek a csúszógumival használható csúszdák voltak, a pirosban klassz időalagút-szerű karikák voltak, a kékben pedig jól lehetett ütközni és tilitolizni a többi résztvevőt.

A nap fénypontja lehetett volna a Zanzibár koncertje, ha lett volna, mert sajnos csak egy számot adtak elő valami reggeli tévéműsornak, de arról is lemaradtam. Viszont Terecskei Rita, a Zanzibár énekesnője a mellettünk levő csúszdán csúszott le, kifejezetten jó alakja van. Sidi, a gitáros viszont nem egy strandoló típus, végig utcai ruhában maradt, és tiszta hófehérek voltak a kezei.

Az aktuális jótanács: nem érdemes délután három óra után menni az Aquarenába, mert lehet, hogy spórolsz egy ezrest a belépőből, viszont mindenki így gondolkozik és fél négytől látványosan nagyobb sorok voltak, mint nap közben bármikor.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük