Fodrász, RTL Klub, Mónika-show

Este birkanyíráson voltam, szerintem fiatalodtam vagy öt évet, remélem, ezt azért észreveszik páran, ha már az új farmerem nem tűnt fel senkinek, igaz, ugyanúgy fekete mint az eddigiek, csak nem kopott és koszos. A fodrászatban két nő volt rajtam kívül, a női és a férfi fodrász. Beköltöztem a megfelelőhöz, és volt ott egy kistévé is, amin a női fodrász kolléganő meg akarta nézni Pandora szereplését a Mónikában. Nem akart végig ott dekkolni, így azért, hogy a másik helységben is hallja a műsort, felhangosította. Csakhogy abban a percben csörgött a telefon is, ami pont a tévé mellett volt, úgyhogy felvette. Mivel az ordító tévé mellett másképp nem tudta megoldani, a telefonba is ordított, összességében tehát ott üvöltött a tévé, mellette üvöltött a nő, ettől aztán nem csak rövid, hanem ősz is lett a hajam némileg. Fel sem merült, hogy lehalkítsa a tévét, sajnos azután sem, hogy a telefont lerakta végre.

Itt szúrnám közbe, hogy az RTL Klub műsoraival a Heti Hetest és Fábryt kivéve egyáltalán nem tudok megmaradni egy szobában, ilyenkor lehámlik rólam a civilizáció külső máza, és egyfolytában szidom az összes primitív RTL-es tévés kurva anyját. Egyszer például Noémivel és Nórával néztük a Survivort, ami egész jó műsor lett volna, ha Stohl András nincs benne. Így viszont Stohl drámai hangon előadott mondatait ötven százalékkos pontossággal nyögtem be előre, lett is balhé, mert a lányok mégis inkább őt hallgatták volna.

Ehhez képest a Mónika show-t most egész jól bírtam, Pandora és Szegál volt a vendég a Való Világból, illetve Pandora anyja és Pandora rajongója is ott volt. Az anyukának elsősorban is megmutattam volna, mit mondott a lánya a castingon az orális, az anális és a pisi-kaki szexre („Igen!”), a rajongója pedig biztos őszinte volt, a Balázsban húszezer forintot adnak egy ehhez hasonló kamu szituáció eljátszásáért.

Pandora kedvenc előadója, Ganxsta Zolee lett volna az egyetlen érdekes arc a műsorban, de pont mire ő következett, addigra végzett a fodrászom a hajammal, úgyhogy fizettem és jöttem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük